İZMİR / MENDERES - Çileme İlkokulu

SİVİL SAVUNMA GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA "YANGIN TATBİKATI"

Sivil savunma haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda , öğrencilerde yangın anında yapılacaklar kapsamında bilinç oluşturmak amacıyla uygulamalı eğitim programı düzenledi. Senaryo gereği; yangın ikaz alarmlarının çalması üzerine tüm öğrencilerimiz, öğretmenleri  eşliğinde okul binalarını düzenli bir şekilde tahliye ederek toplanma alanında sıralanmışlardır. Aynı zamanda okulumuz söndürme ekipleri yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışmalarını gerçekleştirmişlerdir. Öğrenci ve öğretmenlerimize verilen seminerin ardından tatbikat başarılı bir şekilde sonlandırılmıştır.

30-03-202330-03-202330-03-2023

Yayın: 30.03.2023 - Güncelleme: 30.03.2023 12:48 - Görüntülenme: 115