Çileme İlkokulu

Öğrenci :175

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Masa Tenisi Minikler ve Yıldızlar Kızlar ve erkeklerde il 2.3.4. ve 5.likleri. İlçe 1.2.3.lüklerimiz mevcuttur. Resim alanında ve satranç alanında da derecelerimiz mevcuttur.

Saatler: 09.05-15.25
Isınma: Kalorifer Sistemi
Bağlantı: ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil:
Lojman: 1 - Tek katlı olan 1 lojmanımızda da öğretmenimiz oturmaktadırlar.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2327918322

Belgegeçer - (232) 791 8322

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://cilemeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çileme Mh. Adnan Menderes Cd. No4 Menderes İzmir

Bahçe :1

Yerleşim Yeri - Okulumuz Ahmetbeyli-Kuşadası yolu üzerinde,Çileme Mahallesi´nde bulunmaktadır. Cumaovası´nın ortasındaki tepe yere kurulmuştur.1958 yılında okulumuz yapılmıştır.Bu ovanın daha çok değerlendirilmesi avantajını getirmiştir.Köyümüzde sera ve hayvancılık yaygındır.Sera olarak salatalık,marul,biber vb sebzeler yetiştirilmektedir.

Adres - Çileme Mh. Adnan Menderes Cd. No4 Menderes İzmir

Ulaşım Eshot köyümüzden geçen seferler yapmaktadır. Özdere ve Ataköy dolmuşları anayol ayrımına kadar getirmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Menderes-İzmir (Merkez):23 km Çileme-Menderes :13 km