İZMİR / MENDERES - Çileme İlkokulu

Çileme İlkokulu

Çileme Mh. Adnan Menderes Cd. No4 Menderes İzmir
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
Masa Tenisi Minikler ve Yıldızlar Kızlar ve erkeklerde il 2.3.4. ve 5.likleri. İlçe 1.2.3.lüklerimiz mevcuttur. Resim alanında ve satranç alanında da derecelerimiz mevcuttur.
13.40-18.30
Kalorifer Sistemi
Ulaşım
Okulumuza Gaziemir ilçesinden kalkıp Menderes ilçesine uğrayıp gelen dolmuş hattı mevcuttur.30 dakikada bir seferler yapılmaktadır.Ayrıca okulumuza Eshot otobüs ve dolmuş seferi vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Ahmetbeyli-Kuşadası yolu üzerinde,Çileme Mahallesi´nde bulunmaktadır. Cumaovası´nın ortasındaki tepe yere kurulmuştur.1958 yılında okulumuz yapılmıştır.Bu ovanın daha çok değerlendirilmesi avantajını getirmiştir.Köyümüzde sera ve hayvancılık yaygındır.Sera olarak salatalık,marul,biber vb sebzeler yetiştirilmektedir.
Menderes-İzmir (Merkez):23 km Çileme-Menderes :13 km