İZMİR / MENDERES - Çileme İlkokulu

Nis

Okulumuzun kantinini renklendirme çalışmaları.Emeği geçen başta Fatma Çetin BALTALI ve Muzaffere ÜNLÜKÖK  olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

❤ Nörogelişimsel bir bozukluk olan otizm, özel eğitimle tedavisi kısmen mümkün olsa da ömür boyu süren bir süreçtir.

Otizmli bireyler hayatın her alanında bizimle birliktedirler.

Otizmin farkındayız, her zaman yanınızdayız.

#OtizmFarkındalıkGünü

Mrt

Kütüphaneler Haftası kapsamında öğrencilerimiz kitap ayıracı tasarladılar ve bahçede arkadaşları ile birlikte kitap okudular.

Mrt

Sivil savunma haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda , öğrencilerde yangın anında yapılacaklar kapsamında bilinç oluşturmak amacıyla uygulamalı eğitim programı düzenledi.

Şbt

Anasının A ve Anasınıfı B  öğrencilerimiz harçlıklarından biriktirdikleri parayla kendileri pazardan depremzede çocuklar için çorap ve eldiven aldılar

Eyl

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına "Okula Merhaba" şenliği ile motivasyon arttıcı etkinliklerine start verdi. Öğrenci velilerinden yoğun ilgi gören şenlikte sınıf etkinlikleri, yarışmalar, kermes ve yüz boyama etkinlikleri yapıldı.

Haz

Okulumuz 2/ B sınıfı öğrencilerinin katılmış oldukları HER DERSTE ORYANTİRİNG adlı eTwinning projesinde öğrencilerimiz bütün etkinlikleri başarıyla tamamladılar.